Dakladders

Solide heeft in samenspraak met verschillende dakdekkersbedrijven een nieuwe aluminium dakladder voor gebruik op hellende daken ontwikkeld.

Hierbij werd rekening gehouden met de specifieke wensen van de gebruikers (licht gewicht, beschadigingen aan de daken voorkomen en gemakkelijk transporteerbaar) evenals de reeds aanwezige producten op de markt.

Dankzij de speciale constructie met extra hoge zijkanten en houten profielen aan de onderkant, worden de leien of pannen niet door de voeten van de dakwerker of het aluminium gedeelte geraakt en voorkomt men beschadigingen aan het dak.

De solide dakladders zijn beschikbaar in 2 versies (2m en 3m, zodat men deze gemakkelijk kan transporteren) en dankzij de standaard aanwezige koppelstukken kan men de afzonderlijke ladders met elkaar verbinden om de gewenste afstand te overbruggen (de lengte van de aan elkaar gekoppelde ladders mag maximum 9m zijn).

Het is ook mogelijk om met behulp van de solide NHK nokhaak de dakladder met nokhaak bovenaan het dak te bevestigen. 

Door de speciale constructie kan de ladder op 2 verschillende afstanden aan de nokhaak bevestigd worden, waardoor men steeds de gewenste lengte bekomt.

Sorteren volgens

Top