Valbeveiliging plat dak

Aluminium dakrandbeveiliging voor platte daken.

De aluminium dakrandbeveiliging is ontwikkeld door bestaande basismaterialen te combineren met de nieuwste verbindingstechnieken. Dit kwaliteitsproduct is niet alleen uitermate veilig op te bouwen, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk.

De oersterke aluminium koppeling dient als staanderklem op de inklapbare leunighouder. De aluminium dakrandvoet is vervaardigd uit een 3 mm dik profiel: de perfecte combinatie van gewicht en vooral degelijkheid. Het klik-scharniersysteem zorgt voor een veilige afgrendeling van de werkplek. Door dit scharniersysteem kan de dakrandbeveiliging tijdens de werkzaamheden ter plekke eenvoudig omhoog worden geklapt. Door de aluminium koppeling zijn de leuningdelen variabel te koppelen. Hierdoor hoeft het systeem niet meer op maat te worden gesteld maar kunt u direct beginnen met afmonteren.

De maximale overspanning tussen twee dakrandvoeten is 3 meter, identiek aan de lengte van de leuningbuizen. Kortere overbruggingen zijn uiteraard altijd mogelijk. Het systeem is berekend op een piekbelasting van 300 kg op het zwakste punt (het midden van de leuningdelen, op 1,5 m). Wij leveren ook instelbare en vaste hoekverbindingen voor de dakrandbeveiliging. Het gehele systeem wordt op zijn plaats gehouden door een betonnen ballastblok van 22,5 kg per dakrandvoet. Deze ballastblokken zijn vervaardigd van het sterke B25 betonmix en voorzien van gegalvaniseerde handvatten.

Conform Europese norm NEN-EN 13374, Klasse A.

Sorteren volgens
dakrandbeveiliging plat dak 3m
386,95 EUR  
Merk : ASC
dakrandbeveiliging plat dak 6m
614,95 EUR  
Merk : ASC
dakrandbeveiliging plat dak 9m
842,95 EUR  
Merk : ASC
dakrandbeveiliging plat dak 12 m
1.070,95 EUR  
Merk : ASC
dakrandbeveiliging plat dak 15 m
1.298,95 EUR  
Merk : ASC
dakrandbeveiliging plat dak 18 m
1.526,95 EUR  
Merk : ASC
dakrandbeveiliging vaste hoek 50/50
41,95 EUR  
Merk : ASC

Top