Gevelsteigers

Plant u binnenkort gevelwerken uit te voeren en U wil een professionele aluminium gevelsteiger kopen?  Dan moet u beslist een beroep doen op Steco Steigers, uw betrouwbare partner voor aluminium gevelsteigers.

Een gevelsteiger is een niet verrijdbare steiger en wordt gebruikt om voor langere periodes over een brede lengte aan een gevel te kunnen werken.

Onze gevelsteigers zijn verkrijgbaar in 75cm of 90cm breed. De maximale opbouwhoogte is 18 meter (platformhoogte), gerekend vanaf de vaste grond.

Een gevelsteiger kan voorzien worden van doorloopframes zodat een looppad over de volledige lengte van de steiger wordt gecreëerd. De doorloopframes zijn voorzien van aankoppelstukken waarop de diagonaalschoren bevestigd kunnen worden. Hierdoor ontstaat een uiterst stabiele constructie.

De gevelstellingen zijn van hoogstaande kwaliteit en eenvoudig te monteren en demonteren. Er zijn diverse opbouw mogelijkheden, ook hoekopstellingen zijn mogelijk. De lengte kan u volledig naar eigen wens aanpassen. Er wordt immers gebruik gemaakt van standaard platforms met lengtes van 1,90 meter, 2,50 meter, 3,05 meter en 4 meter. Wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Wenst u een offerte op maat ? Neem dan hier contact op! 

Naast de verkoop van gevelsteigers zijn we ook thuis in kamersteigers en rolsteigers. We verkopen bovendien alle mogelijke toebehoren en  tweedehands steigers, In onze webhop vindt u een ruim aanbod aan professionele 2-delige of 3-delige ladders.

 

Geen product gevonden

Top