Rolsteigers

Steco Steigers heeft een zeer uitgebreid gamma aan aluminium rolsteigers, geschikt voor professioneel gebruik. Een rolsteiger wordt opgebouwd volgens een modulair systeem waardoor u de rolsteiger eenvoudig in de hoogte kan opbouwen. Een aluminium rolstelling is bovendien gemakkelijk te monteren en demonteren en heeft een licht gewicht. Diverse werkhoogtes en platformlengtes zijn mogelijk.

Een rolsteiger is ondermeer geschikt voor schilderwerken, onderhoudswerken, renovatie en installatiewerken. Afhankelijk van de toepassing kan u kiezen uit diverse type rolsteigers: rolsteiger smal 75 cm en rolsteiger breed 135 cm. Voor semi-professioneel gebruik bieden wij tevens een reeks Basic-Line rolsteiger 100 cm breed aan.

Verschil werkhoogte en platformhoogte? 

Platformhoogte is de maximum hoogte waarop u het platform kan plaatsen. 
Onder werkhoogte wordt verstaan de hoogte waarop u kunt werken als u op het platform staat. 
De formule die hiervoor gebruikt wordt is platformhoogte + 2,00 meter = werkhoogte.
Dit is een indicatie en kan iets afwijken in de praktijk, afhankelijk van uw eigen lengte. Een gemiddeld persoon heeft een lichaamslengte van 1,75 m en kan gemakkelijk tot 2,00 m reiken.

Wil u een rolsteiger kopen? Maak een keuze uit ons ruim assortiment aluminium rolsteigers online. De rolsteigers zijn direct uit voorraad leverbaar. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft of indien u de samenstelling van de rolsteiger zelf wil bepalen. Alle mogelijke opstellingen zijn leverbaar!

Steco Steigers is ook uw specialist in aluminium kamersteigers en gevelsteigers. We verkopen daarnaast ook tweedehands rolsteigers.

U kan bij ons terecht voor alle professionele ladders en trappen en verschillende toebehoren. Wij verdelen ladders van ASC, Das Ladders, Solide, Wakü en Telesteps. Bekijk ons ruim aanbod aan ladders en trappen aan voordelige prijzen.

Hebt u nog vragen? Graag gericht advies over onze professionele klimmaterialen? Neem dan zeker contact op. 

Geen product gevonden

Top